Πρόδρομος Πετρίδης για προπονητές, μεταγραφές, χρέος

Το SPORTIME βρέθηκε στον Αρχάγγελο και σας μετέφερε μεταφέρει live όλα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρμο Πετρίδη στη δημοσιογραφική του διάσκεψη. 

Παρακολουθήστε ΕΔΩ live τη δημοσιογραφική διάσκεψη του Πρόδρομου Πετρίδη

ΕΔΩ όλα όσα λέχθηκαν

«Ο Μπιορν Σιγκούρντανσον πέρασε από όλες τις ιατρικές εξετάσεις. Ένιωσε πόνο στη μέση και τον ενοχλεί ένα νεύρο

στη μέση. Προτιμήσαμε να τον γιατρέψουμε για να μην επανέλθει. Δεν ήρθε τραυματίας στον ΑΠΟΕΛ».

Για μεταγραφές: "Κατηγορούμαι σχεδόν καθημερινά για παρεμβάσεις στις μεταγραφές. Λες και είμαι άσχετο σώμα στην ομάδα. Δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση εισήγησης που να ζήτησε κάποιον ποδοσφαιριστή και να ήταν στα πλαίσια της ομάδας και να μην προχώρησε στην απόκτηση του. Λάθος επιλογές γίνονται. Σαφώς και θα γίνουν λανθασμένες επιλογές, αναγνωρίζω τα λάθη μου και προσπαθώ να τα διορθώσω. Είμαστε όλοι ΑΠΟΕΛίστες που θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά. Ελάτε κοντά στην ομάδα, βοηθήστε την, δείξτε την πίστη σας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

"Οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τον Ιανουάριο, δεν είναι πληρωμένοι μόνο το μπόνους του Γιουρόπα Λιγκ το φετινό, κανονίζεται με δόσεις την επόμενη χρονιά, έτσι είναι. Η διοίκηση έκανε το μεγαλούργημα πρότυπο του κυπριακού ποδοσφαίρου, είμαστε σε προχωρημένο στάδιο για το ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν θα καταφέρουν αυτοί που μας πολεμούν. Είναι δέσμευση, δεν θα υπάρχει ποτέ προβληματική κατάσταση στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ, όσο είμαστε εδώ". 

Keywords
Τυχαία Θέματα