Ιμανόλ Ιντιακέθ : ''Ανυπομονώ για το παιχνίδι'' (φωτος/βιντ)

Παρακολουθήστε την πρώτη συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιακέθ για Φολγκόρε.

Για το παιχνίδι με την Φολγκόρε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και σημαντικό για εμάς".

Για την ΑΕΚ: "Για εμένα είναι σημαντικό βήμα η ΑΕΚ. Ανυπομονώ για το παιχνίδι και την φετινή σεζόν. Είναι ευκαιρία για όλους να πάμε μακριά. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη προς της ΑΕΚ.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά για να έχουμε μια καλή σεζόν"

Για το ότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα: "Μπορεί να είμαι μόνο τρεις μέρες εδώ αλλά η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά. Είμαι αισιδιοξος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι"

"Δεν υπάρχει μικρός αντίπαλος στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Για να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε καλή απόδοση"

"Η περσινή σεζόν, ήταν εξαιρετική για την ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι και μέσα από την σκληρή δουλειά θα διορθώσουμε πράγματα. Θα πηγαίνουμε βήμα με βήμα"

"Είναι φυσιολογική να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα μεγαλώνει και το γήπεδο ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί. στο γήπεδο θα πρέπει να βελτιώνεσαι μέρα με την ημέρα"

"Ο στόχος είναι να κερδίσουμε την Φολγκόρε. Αν σκοράρουμε ένα γκολ θα πρέπει να σκοράρουμε και άλλα. Να αποκτήσουμε πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς"

"Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Υπάρχει ακόμη μια προπόνηση"

"Οι ιδέες οι δίκες μου είναι παρόμοιες με την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας".

"Ανυπομονούμε για μια συναρπαστική σεζόν. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα και για τον κόσμο μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα