Live: Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ 2-0

Τελευταία αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική. Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ.

Εικόνα αγώνα:

Με το προβάδισμα χάρις στο γκολ του Μακρίεφ, πήγε η Νέα Σαλαμίνα στα αποδυτήρια, ένα γκολ

που ήρθε μετά από μια φαρμακερή μπαλιά του Τσαμπουρή. Μοιρασμένη η κατοχή στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες με δύο τελικές στο στόχο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι από την ομάδα του Ζακακίου μόνο για ένα δεκάλεπτο, το δεκάλεπτο μάλιστα που πέτυχαν και το γκολ στο 35' με τον Μακρίεφ να παίρνει για τα καλά μπρος αφού στα τελευταία παιχνίδια πέτυχε έξι γκολ, το ένα από αυτό στο θεσμό του κυπέλλου.

Η ΑΕΖ παρά το γκολ που δέχθηκε συνέχισε να επισκέπτεται τα καρέ του Βεσελόφσκι, δεν τα έβαλε κάτω και προσπάθησε για την ισοφάριση. Στο 40' ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας υποχρεώθηκε σε μία πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Σεμέδο.

Πολύ μέτριος ο ρυθμός του αγώνα στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να κάνουν σοαβαρή λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή. Στο 64' κρατάμε το δοκάρι των "ερυθρολεύκων" με τον σκόρερ Ντίμιταρ Μακρίεφ, ενώ στο 63' ο Κολοκούδιας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με το κοντινό του πλασέ να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Οι συνθέσεις:

Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Γκράσι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Τζούρτζουριτς, Σκοπελίτης, Αβελάιρας (75' Άλεξ Κωνσταντίνου), Κολοκούδιας (66' Νεάγκου), Μάατσι (88' Φούσκο), Μακρίεφ

ΑΕΖ: Σοφρωνίου, Σάσι, Σεμέδο, Οζίας, Στυλιανού, Κυριάκου, Μαμμίδης, Φελισιέν, Ντο Σάντος, Αντρέου, Σκόπλιακ

Keywords
Τυχαία Θέματα