Απόλυτο φαβορί με "Ντέβι" (videos - pics)

Τεράστιας σημασίας διπλό μέσα στην «MCH Arena» πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν της Μίντιλαντ με 2-1 και μετατράπηκαν το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ταυτόχρονα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι με δυο τέρματα οδήγησε τους νταμπλούχους στη σπουδαία νίκη, με κοντινό πλασέ στο 29’ και εξαιρετικό σουτ στο 33’. Η ομάδα του Πασιένσια κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 88ο λεπτό, όμως, ο Πόουλσεν με τεχνικό πλασέ μείωσε σε 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του.

Σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δέχτηκαν πίεση, σε κάποια διαστήματα ασφυκτική και θα μπορούσε να μάζευαν την μπάλα από το πλεκτό τους νωρίτερα. Όμως, ο Βάτερμαν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κράτησε το μηδέν μέχρι το 88’. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Πασιένσια είχε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει ταφόπλακα στα όποια όνειρα των Δανών και να κλειδώσει την πρόκριση από απόψε, αλλά ο Λεάλ έστειλε την μπάλα έξω σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στη Βαρντάρ και σε μια εβδομάδα θεωρητικά θα είναι ακόμα περισσότερο, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα να υπερασπιστεί το αποψινό 2-1.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Μίντιλαντ - ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα