«Ναυάγησε» με τη Ρωσία η Εθνική

Λίγες μέρες μετά το διπλό στο Καζακστάν, η Εθνική Κύπρου πέρασε ένα εφιαλτικό βράδι στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι που της στράβωσε από το ξεκίνημα και τελικά ολοκληρώθηκε με μια πολύ βαριά ήττα με 0-5.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν εφιαλτικό για την Εθνική. Οι Ρώσοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 9’ με τον Τσερίσεβ, στο 23’ έκαναν το 0-2 και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 28’ ο Λαΐφης άφησε την ομάδα μας με δέκα μετά από μαρκάρισμα για το οποίο είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Οι

Ρώσοι συνέχισαν να υπερέχουν και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου βρήκαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, κάτι το οποίο συνέχισαν να κάνουν και στο δεύτερο μέρος. Τελικά, μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κατάφεραν να το κάνουν στο 78’ με τον Τζιούμπα, ενώ στο τέλος έφτασαν σε δύο ακόμα γκολ με τους Γκολόβιν και Τσερίσεβ σε 89’ και 91’ αντίστοιχα για να φτάσουν στο επιβλητικό 0-5.

Συνθέσεις

Κύπρος: Παναγή (40’ Πάρντο), Χ. Κυριάκου, Μερκής, Λαΐφης, Κούσουλος, Ν. Ιωάννου, Αρτυματάς, Μ. Ιωάννου, Σπόλιαριτς (79’ Παπουλής), Κωστή, Ζαχαρίου (36’ Μαργκάσα).

Ρωσία: Γκιγέρμε, Πετρόβ (37’ Καραβάεβ), Σεμένοβ, Τζίκια, Κουντριάσοβ, Γκολόβιν, Οζντόεβ, Αχμέτοβ (61’ Κουζιάεβ), Ιόνοβ (78’ Μπακάεβ), Τσερίσεβ, Τζιούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα