Κύπρος-Εσθονία 0-0: «Κόλλησε» στο μηδέν

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε κόντρα στην Εσθονία, αφού… κόλλησε στο 0-0.


Αν και είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη, δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία. Οι διεθνείς μας είχαν διάθεση, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν το πραγματικό τους πρόσωπο και λίγο έλειψε να χάσουν και το παιχνίδι μετά τις ευκαιρίες των Εσθονών.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Κύπρος πάει στους 4 βαθμούς και έχει όσους και η Εσθονία.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για την Εθνική

μας, ο Δημήτρης Χριστοφή που πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν μπόρεσε, παρά τις ευκαιρίες, να σκοράρει το χρυσό γκολ.

Η Εθνική μας άρχισε καλύτερα στον αγώνα και έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Χριστοφή στο 2’ και στο 9’. Στη συνέχεια η Εσθονία ισορρόπησε και στο 32’ βρήκε δοκάρι σε τετ α τετ με τον Παναγή. Στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου, η Εθνική μας ανέβασε ρυθμό και έχασε ευκαιρία στο 42’ με τον Κάστανο. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάστανος δικαιούταν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ναι μεν μπήκε καλά, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Το κέντρο δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα να χάνονται μπάλες και να μην υπάρχει σωστή λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταία δεκάλεπτο η Εθνική μας πίεσε. Στο 81’ ο Χριστοφή σημάδεψε το δοκάρι, μετά από σέντρα σουτ στην περιοχή. Παρά την κατοχή που είχε δεν βρήκε άλλη ευκαιρία και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος

Κύπρος: Παναγή, Στυλιανού(72’ Αβραάμ), Μερκής, Λαΐφης, Χαραλάμπους, Λαμπάν(82’ Ρουσιάς), Αρτυματάς, Κυριάκου, Κάστανος, Χριστοφή, Μυτίδης(88’ Μακρής),
Εσθονία: Ακσάλου, Γκρουκλόφ, Ντιμιτρίεφ, Κάιτ, Ζενιόφ, Ογιάμα (65’ Λούτς), Βασίλιεφ(90’ Ανιέρ), Κλαβάν, Μετς, Μπαράνοφ, Τένιστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα