Φινκ: "Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσίασε το πρωί της Τρίτης το νέο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Τόρστεν Φινκ.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε: «Ομόφωνα η επιτροπή και το υπόλοιπο συμβούλιο καταλήξαμε στον κ. Φινκ αφού καταφέραμε να φέρουμε στην Κύπρο και να μιλήσουμε με τρεις προπονητές. Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της περιόδου με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γερμανός τεχνικός παραχωρώντας

και τις πρώτες του δηλώσεις στα κυπριακά ΜΜΕ. Ο κ. Φινκ αφού δήλωσε χαρούμενος που θα δουλέψει σ’ ένα μεγάλο σύλλογο τόνισε ότι ήρθε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να οδηγήσει την ομάδα ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη φυσική κατάσταση και τους τραυματισμούς "Όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Νομίζω δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Η ομάδα έπαιξε με Άγιαξ, Μπαρσελόνα και Παρί από δυο φορές και ήταν πολύ καλή η φυσική κατάσταση. Με το νέο γυμναστή θα ανέβουμε και εδώ επίπεδο"

"Είδα την ομάδα σε ένα παιγνίδι και στα πρώτα 25 λεπτά ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλή και αποφάσισα να μείνω Κύπρο για να αρχίσω άμεσα δουλειά. Χωρίς τα ρούχα μου. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά, έχουμε σημαντικά παιγνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο"

"Θα φέρω και νεαρούς στην ομάδα. Θέλω να τους δω όλους και να κρίνω τι μπορούν να κάνουν"

"Είδα Απόλλωνα και Ομόνοια. Νομίζω έχω καλύτερη ομάδα"

Το sigmalive σας μεταφέρει την παρουσίαση του Φινκ

Keywords
Τυχαία Θέματα