Live η παρουσίαση Χριστάκη Χριστοφόρου

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του Χριστάκη Χριστοφόρου από την ΚΟΠ. Το SigmaliveSports βρίσκεται στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα σας μεταφέρει live όλα όσα θα πει ο Κύπριος τεχνικός.

Το Live της παρουσιάσης:

Χάρης Λοϊζίδης: "Έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη του Χριστάκη Χριστοφόρου, η διαδικασία που ακολουθήσαμε για την πρόσληψη για τα κριτήρια

που είχαμε θέσει κρίθηκε ότι ήταν ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Είχαμε ξεκινήσει με πρώτο κριτήριο να επιμένουμε στη λύση Κύπριου προπονητή και από τη στιγμή που είχαμε αυτό το κριτήριο έπρεπε στη συνέχεια να βάλουμε κάποιες άλλες προτεραιότητες. Πέραν των τυπικών κριτηρίων φέραμε ένα προπονητή που είχε εμπειρία σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, εμπειρία σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να πάμε σε λύση από προπονητές που δεν είχαν τις εμπειρίες, μέτρησε για τον Χριστοφόρου το κριτήριο ότι δύο φορές ήταν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε επίπεδο ομίλων. Έχουμε αυτές τις απαιτήσεις και είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέγουμε προπονητές με αυτές τις εμπειρίες. Κριτήρια του σωστού ανθρώπου, του καλού χαρακτήρα. Όλοι οι παίκτες έρχονται με δικές τους νοοτροπίες, συστήματα και θέλεις ένα άνθρωπο που να μπορεί να χειριστεί αυτά τα σύνθετα προβλήματα. Πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτή την επιλογή. Το συμβόλαιο καλύπτει όλη την προκριματική φάση του Μουντιάλ που ολοκληρώνονται λίγο πριν το τέλος του 2017".

Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Χάρη Λοϊζίδη

Από ώρα σε ώρα η έναρξη της διάσκεψης

Keywords
Τυχαία Θέματα