Τι λέχθηκε στην πρεμιέρα του SportsExpress

Το νέο και ανανεωμένο SportsExpress επέστρεψε στο SigmaLiveSports, πραγματοποιώντας απόψε την πρεμιέρα του. Ο Στέλιος Παπαμωϋσέως φιλοξένησε τον -εκ των Αντιπροέδρων της εταιρίας ΑΠΟΕΛ- Χάρη Φωτίου και -τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης της Ομόνοιας- Χριστόδουλο Χριστοδούλου. Ο πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας Κώστας Θεοδώτου, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής, κάτι που θα κάνει κάθε εβδομάδα. Η εκπομπή θα προβληθεί αύριο σε επανάληψη.

Κάποιες από τις ατάκες των παρευρισκόμενων (Χριστοδούλου - Φωτίου)

Χριστόδουλος Χριστοδούλου:- Νιώθουμε απογοητευμένοι διότι πιστεύουμε ότι χάθηκαν πολλοί βαθμοί που θα μπορούσαμε να παίρναμε. Η θέση μας δεν αναλογεί με βάση των εμφανίσεων.- Η Ομόνοια θα μπαίνει στο γήπεδο για να παλεύει τον κάθε βαθμό. Θέλουμε μόνο νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν. Δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε- Το καλύτερο πρωτάθλημα είναι να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στο οικονομικό.- Τόσο η Ομόνοια όσο και τον ΑΠΟΕΛ έχασαν βαθμούς από Αγία Νάπα, Οθέλλο. Είναι αυτή η ωραία πτυχή του φετινού πρωταθλήματος.- Να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στον ΑΠΟΕΛ- Αυτοί οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην Ομόνοια.- Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος είναι δύσκολα τα πράγματα ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου. Τους καλούμε για ακόμα μια φορά.

Χάρης Φωτίου- Είναι η διάρκεια στην απόδοση. Πρέπει να κρατάς μια συνεχόμενη σταθερή πορεία για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Οι δυο πρωτοπόρες ομάδες δεν το έχουν αυτό και για τούτο το λόγω υπάρχει αλλαγή στην κορυφή. - Έχει να κάνει και με τη βελτίωση των υπόλοιπων ομάδων. Μας ενδιαφέρουν να είναι όλοι κοντά για να μην υπάρξει αδιάφορα παιγνίδια.- Τις τελευταίες 11 αγωνιστικές εξαιρουμένου του προχθεσινού αποτελέσματος, η Ομόνοια ήταν πρώτη .- Ήταν αδικαιολόγητες οι ισοπαλίες με Αγία Νάπα, Οθέλλο και Δόξα.- Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ντέρμπι ήταν ο Γιωργαλλίδης- Κόκκινη κάρτα στους οπαδούς μας για τις κροτίδες στον Γιωργαλλίδη- Ευελπιστώ το ΓΣΠ να είναι γεμάτο απέναντι στον Απόλλωνα

Όσον αφορά στις επίμαχες φάσεις, οι δυο καλεσμένοι σε κάποιες συμφώνησαν και σε άλλες διαφώνησαν.

Ο Κώστας Θεοδώτου σχολιάζοντας τα αντικείμενα που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε τα εξής:

Να διακόπτεται ο αγώνας σε οποιονδήποτε αντικείμενο πέφτει σε βάρος των πρωταγωνιστών. Να μάθουν και οι οπαδοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα