"Το πρώτο είναι το πιο σημαντικό" (βίντεο)

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια τόνισε οτι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Βαρντάρ

Το γεγονός οτι η ομάδα δεν είναι έτοιμη; "Δεν συμφωνώ, είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε καλά και έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο χρόνος είναι σημαντικός στο ποδόσφαιρο. Νιώθω σιγουριά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε το παιχνίδι των αντιπάλων. Ξεκινήσαμε 23 Ιουνίου και τώρα 13 Ιουλίου έχουμε και νέους ποδοσφαιριστές και αυτό που

μπορώ να πω είναι πως νοιώθω και εγώ και οι παίκτες μου ότι αύριο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Τι πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ για να περάσει; "Είδαμε πέντε παιχνίδια και είναι ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και βγαίνει στην αντεπίθεση. Έχουμε αναλύσει την αντίπαλο. Αγωνίζονται κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις. Όμως παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και ξέρουμε τις ευθύνες μας, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Εγώ ως προπονητής έχω την έγνοιε να βάλω τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να αποδώσει καλύτερα η ομάδα. Η εμπειρία μου λέει ότι το πρώτο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε σε αυτό να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να περάσουμε. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Πρέπει να τα βλέπουμε όλα με την σειρά. Τώρα μετρά μα κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Έχω φιλοδοξίες όπως όλοι για να μπούμε σε ομίλους".

Αν τον προβληματίζει κάτι για τον αντίπαλο; "Έχει δυο επιθετικούς που ηγούνται στην αντεπίθεση. Εκμεταλλεύονται τα λάθη που κάνει η αντίπαλη ομάδα στο κέντρο και επιτίθεται με ακραίους μπακ που βγαίνουν ψηλά".

Αν θα χρησιμοποιηθεί ο Βάτερμαν; "Είναι από τις καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Αρχικά είχαμε τον Κοδίνα και τον Κίσσα. Ο Κοδίνα ήταν η πρώτη επιλογή αλλά τραυματίστηκε γι' αυτό άλλαξαν όλα. Ο Βάτερμαν ήταν μέσα σε αυτούς που είχαμε εξετάσει προηγουμένως. Έκανε προπονήσεις και γι' αυτό είναι σε τέλεια κατάσταση για να αγωνιστεί".

Για τα αγωνιστικά: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα προπονείται γι' αυτό το παιχνίδι και δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα. Εγώ θέλω να έχω τους καταλληλότερους στην εντεκάδα και με αυτούς θα προχωρήσω. Είχαμε μόνο 20 μέρες για προπόνηση γι' αυτό κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους. Θα επιλέξω αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα