"Η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι έξτρα δώρο γι’ εμάς"

Διαβάστε και δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντιά, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Αναλυτικά: 

Πρώτη τοποθέτηση: «Έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή μας στην Ευρώπη θέλουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι έξτρα δώρο γι’ εμάς. Να εμφανιστούμε σοβαροί και σίγουρα θα είναι κάτι ωραίο αν πετύχουμε τον στόχο μας. Θα είναι μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα»

«Προσεγγίζουμε

με το 100% της έντασης τον αγώνα. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό γι’ εμάς. Δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Δεν θα έχει την πίεση και μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Πάμε να παλέψουμε να τρέξουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

«Δεν είναι ένα παιχνίδι που έκανε την διαφορά, αλλά όλη η σεζόν για να κατακτήσει τον τίτλο ο Απόλλωνας. Κρίθηκε στην πορεία. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας είχε καλή παρουσία καλή απόδοση. Είχαμε μια ήττα από την Πάφο, εκτός έδρας. Στις ισοπαλίες που είχαμε μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν ακόμη. Να συνεχίσουμε την δουλειά μέχρι και τον τελευταίο αγώνα ο οποίος μπορεί να αποτελέσει δώρο για εμάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα