"Είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή" (photos&videos)

Πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Το SigmaliveSports ήταν εκεί και σας μετέφερε όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά είπε:
«Πάντα είναι σημαντικό ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν στόχος είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σίγουρα μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να αγωνιστείς με την Σάλκε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Αν

κατέληξε στο πλάνο του:
«Θα έχουμε αλλαγές αλλά όχι πολλές. Έχουμε και παίκτες που απουσιάζουν. Θα αγωνιστούν αυτοί που είναι έτοιμοι. Η Σάλκε είναι μια καλή ομάδα που είναι καλή στις στατικές φάσεις. Να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να το εκμεταλλευτούν. Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε. Το Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή»

Αν η Σάλκε θα είναι διαφορετική:
«Το παιχνίδι της Σάλκε δεν θα είναι αυτό που είδαμε στο ΓΣΠ. Παίζει στην έδρα της και θα επιτεθεί. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Για το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο:
«Έχει πρόβλημα το γήπεδο. Το γήπεδο σε ένα Ευρωπαικό παιχνίδι πρέπει να είναι καλό. Δεν μας είπε κανένας τίποτα και εμείς θα κάνουμε κανονικά προπόνηση»

Για το γεγονός ότι η Σάλκε έχει να κερδίσει 7 παιχνίδια:
«Όταν μια ομάδα έχει να κερδίσει 7 παιχνίδια σίγουρα θα προσπαθήσει να κερδίσει. Δεν έχει σημασία για εμάς. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Το κείμενο ανανεώνεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα