Live: Ερμής-ΑΕΚ 0-3

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα Ερμής-ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθληματος.

Εικόνα αγώνα:

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για την ΑΕΚ, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στα 50 δευτερόλεπτα ο Ιβάν Τρισκόφκσι είχε επαφή με τα

δίχτυα του Στυλιανού για το 0-1. Ο Σκοπιανός με έναν κεραυνό μετά από στρώσιμο του Φλοριάν, έδωσε στην ΑΕΚ από πολύ νωρίς τις ελπίδες για νίκη.

Μέχρι το 25' ο Ερμής δεν είχε καμία αντίδραση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που κυνηγούσε το δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Αρκετές οι αδυναμίες από τους "φτεροπόδαρους" στην άμυνα, αφού Φλοριάν και Τρισκόφσκι απειλούσαν χωρίς δυσκολία τα καρέ του Στυλιανού. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Ερμής είχε μία καλή ευκαιρία από στημένη φάση με τον Γιωργαλλίδη να μαζεύει με δυσκολία και με διπλή προσπάθεια το φάουλ από τον Γκραντίν.

Στο 32' ήρθε και το 0-2 για την ΑΕΚ, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τον Φλοριάν να κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή από τον Στυλιανού. Ο Τρισκόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και με δύο δικά του γκολ η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Οι συνθέσεις

Ερμής: Στυλιανού, Χριστοφή, Χριστόφ, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Μασίνουα, Μπάουμαν, Λίλλης, Ντο Σάντος (15' Ψάλτης), Γκραντίν

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Καταλά, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Χέκτορ, Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Λαμπάν, Χαραλάμπους, Φλοριάν

Keywords
Τυχαία Θέματα