Πήρε το ζητούμενο και στα πλεϊοφ του Γιουρόπα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αν και τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στα πλεϊοφ του Γιουρόπα Λίγκ. Η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στο 1-1 με την Δυναμό Μίνσκ, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι από τον Σαρόκα στο 47. Ένα πέναλτι που όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό ήταν αυστηρό , αφού ο Τρισκόφσκι δεν φάνηκε να έκανε φάουλ στο αντίπαλο του. Η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Ακοράν ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση και με σουτ την έστειλε

στα δίκτυα. Δίκαιη η πρόκριση της ΑΕΚ που πήρε το ζητούμενο. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχασε πολλές ευκαιρίες στο Ά μέρος με πρωταγωνιστή τον Φλοριάν Τολμές και δεν κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση από νωρίς. Το γρήγορο γκολ της Δυναμό στην επανάληψη άλλαξε την εικόνα του αγώνα και η ΑΕΚ κινδύνευσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ. Ο Ακοράν στο τέλος έφυγε κάθε ανησυχία και πλέον η ΑΕΚ περιμένει τον επομενο αντίπαλο της. Η ΑΕΚ πέρασε στα πλεϊοφ αήτητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Ιγνάτοβιτς, Κουζμένοκ, Γκάλοβιτς, Οστρούκ, Μπίκοφ, Σαρόκα, Κάρποβιτς, Κχλιόμπας (71’ Νίκολιτς), Νόγιοκ, Κχβασίνσκι (46’ Λούκιτς), Λέκοβιτς (77′ Σατσίβκο).

AEK: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα, Χέφελ (62’ Τομάς), Τέτε (73’ Ακοράν), Τρισκόφσκι (83’ Μουρίγιο), Φλοριάν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούκιτς, Σαρόκα, Οστρούκ / Φλοριάν (3η), Τρουγιόλς, Τέτε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μπίκοφ

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Δυναμό Μίνσκ-ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα