Δόξα – Ερμής 2-1: Με ανατροπή ζωντανή για παραμονή!

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Δόξα που επικράτησε με 2-1 του Ερμή στην πρεμιέρα της Β’ φάσης και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Η προσφυγική ομάδα παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-0 πολύ νωρίς στον αγώνα κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή και πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

Ήταν καλύτερη από τον Ερμή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Ερμή ο οποίος προσπάθησε περισσότερο με αντεπιθέσεις να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Μασίνουα και η απάντηση…

Η Δόξα μπήκε δυνατά στον αγώνα,

έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού όμως στο 11ο λεπτό και μετά από αποτελεσματική αντεπίθεση ο Μασίνουα με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τον Ερμή σε θέση οδηγού.

Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση αφού στο 16ο λεπτό και μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γκόμεζ ο Σεράν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Παναγή ισοφαρίζοντας σε 1-1. Παρόλο που η Δόξα συνέχισε να έχει την υπεροχή δεν μπόρεσε να πετύχει 2ο γκολ με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Απόλυτη υπεροχή...

Επιθετικός μονόλογος ήταν το 2ο ημίχρονο από πλευράς Δόξας, με την προσφυγική να πιέζει τον Ερμή και να δικαιώνεται στο 61΄ με τον Μπραούλιο. Ο Κορομίνας έδωσε έτοιμο γκολ στον επιθετικό της Δόξας που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Παράλληλα έχασε πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Κορομίνα σε πρώτο λόγο και τον Μπραούλιο ωστόσο ο Παναγή δεν τους επέτρεψε να πετύχουν άλλο γκολ.

Στο 77 ο Ερμής έβγαλε την φάση του αγώνα με τον Αλεξίου ο οποιίος με καλοζυγισμένο πλασέ ανάγκασε το Νέγκρι σε εξαιρετική επέμβαση με την μπάλα να σταματά και στο κάθετο δοκάρι.

Μέχρι το φινάλε δεν υπήρχε άλλη μεγάλη φάση με τον Δόξα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη με ανατροπή που την διατηρεί σε πορεία παραμονής.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Πόλο, Ρεδόνδο, Γκόμες, Μπραούλιο (91' Κάστρο), Κορομίνας, Φοφανά, Λεονάρντο, Πουτζιουρής (79' Ρούντι), Γκουλόν (69' Ενιφούλ)

ΕΡΜΗΣ: Παναγή, Ντε Μέλο (49' Λίλλης), Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Κέζος, Χριστόφ (50' Ψάλτης), Αντωνίου, Χατζηδημητρίου (72' Ντε Βρίσε), Αλεξίου, Μπάουμαν, Μασίνουα

Keywords
Τυχαία Θέματα