Όρθια στη Δανία η Ομόνοια (βιντεος/φωτος)

Τον σκοπό της πέτυχε η Ομόνοια στη Δανία. Οι πράσινοι πήραν αυτό που ήθελαν (δεν δέχθηκαν τέρμα) κόντρα στην Μπρόντμπι και πλέον το 0-0 μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ.

Είναι δεδομένο πως το στάδιο της πρωτεύουσας την ερχόμενη Πέμπτη θα μετατραπεί σε καμίνι με τους φίλους των πρασίνων να ζητούν από την ομάδα τους την πρόκριση στα play-off του Γιουρόπα Λίγκ.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα με σωστή τακτική και καλή κυκλοφορία της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, κράτησαν μακριά από την εστία του mvp

σήμερα Κωνσταντίνου Παναγή. Ο νεαρός κήπερ όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας αρκετά την ομάδα του για να φύγει με το μηδέν από τη Δανία.

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στον αγώνα και τον έλεγχε αρκετά καλά. Με σωστές τοποθετήσεις και σωστές μπαλιές πήραν τον αγώνα στα μέτρα τους. Στο πρώτο μέρος κινδύνεψαν από δικό τους λάθος όταν ο Ρούνιε στο 23ο λεπτό γύρισε την μπάλα, στον Παναγή ο οποίος ήταν εκτός μικρής περιοχής ωστόσο κατάφερε και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και μπορούσαν να σκοράρουν αν βέβαια ο Σκέμπρι σε μοναδικό τετ-α-τετ στο 40ο λεπτό δεν έβρισκε στο πρόσωπο τον Hradecky, με πλασέ.

Λογάριαζαν χωρίς τον Παναγή…
Καλύτερα άρχισε το β’ μέρος η Μπρόντμπι. Τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρέθηκε αρκετά κοντά στο γκολ. Ωστόσο ο Παναγή…ήταν εκεί. Σε τριπλή ευκαιρία για τους Δανούς ο νεαρός τερματοφύλακας των πρασίνων έδειξε τις ικανότητες του αποσοβώντας και τις τρεις φορές τον κίνδυνο.

Μετά το αρχικό ξέσπασμα της Μπρόντμπι οι παίκτες του τριφυλλιού ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν επέστρεψαν στους Δανούς να γίνουν απειλητικοί. Ήξεραν τι ήθελαν…έφτιαξαν προϋποθέσεις για κάποιο τέρματα ωστόσο τα σουτ των Μπεμπέ και Κιρμ δεν βρήκαν στόχο. του Βραζιλιάνου πέρασε ελάχιστα έξω ενώ του Σλοβένου μάζεψε με ευκολία ο Hradecky.
Πλέον αυτό που έχει σημασία για τους πράσινους ήταν και είναι η ουσία. Μπορεί να μην πήραν τη νίκη ωστόσο μέσα στο ΓΣΠ, αν είναι πιο αποτελεσματικοί μπορούν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

η εξέλιξη του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα