Πρώτο τρίποντο με Τουράμ και Σλάβτσεφ (Απόλλων-Άρης 2-1)

Ο Απόλλωνας με το γκολ των Τουράμ και Σλάβτσεφ στο 67’ και στο 91’ αντίστοιχα κέρδισε με 2-1 τον Άρη και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης μείωσε το 93’ με τον Μαραγκουδάκης σε 2-1. Αν και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο και απειλήθηκε από τον Άρη, η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ανέβηκε στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το γκολ του Τουράμ, το οποίο είχε αρκετή δόση

τύχης (ήρθε μετά από διώξιμο του τερματοφύλακα και κόντραρε στον επιθετικό του Απόλλωνα, καταλήγοντας στα δίκτυα) και να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Από την άλλη ο Άρης άφησε καλές εντυπώσεις στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία. Δεν κλείστηκε πίσω, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα έφτιαξε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί ή να ισοφαρίσει.

Καλύτερος ο Άρης, δυσκολίες για Απόλλωνα
Ο Άρης άρχισε καλύτερα τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα και μόλις στο 5’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι νεοφώτιστοι μπήκαν καλύτερα και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε πολλές δυσκολίες στον αγώνα. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Άρη.
Ο Απόλλωνας τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια, σε αντίθετη με τον Άρη που έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 5’ και στο 29’.

Βελτιώθηκε στην επανάληψη
Ο Απόλλωνας βελτιώθηκε στην επανάληψη, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πίεζε τον Άρη, χωρίς να φτιάχνει τις πολλές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ είχαν καλύτερη παρουσία και στο 67’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τουράμ. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας έκανε καλή διαχείριση και δεν απειλήθηκε από τον Άρη. Ο Σλάβτσεφ σκόραρε στο 91’ το πρώτο του γκολ και έκανε το 2-0, ενώ ο Μαραγκουδάκης στο 93’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Απόλλων: Βάλε, Ελίζιο, Ν. Λόπες (46΄ Τουράμ), Φρέιρε, Σιμόες, Σακέτι (89΄ Σλάτισεφ), Γκουγιόν, Ντα Σίλβα (66΄ Ρόσα), Παπουλής, Πέδρο, Γκίε

Άρης:Κέλο, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Παναγή, Γκερέιρο (64΄ Μπαγκούρα), Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (55΄ Αντωνίου)

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μεταξύ Απόλλων και Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα