Νίκη και 3η θέση για Απόλλωνα

Αγχώθηκε στο τέλος, αλλά ο Απόλλωνας έκαμψε την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας και επέστρεψε στις νίκες. Οι γαλάζιοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρις τα τέρματα των Φρέιρε και Παπουλή, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν με τον Μακρίεφ. Η ομάδα της Λεμεσού εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης και ανέβηκε στην 3η θέση.

Κακό ως μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο. Ο Απόλλωνας άρχισε επιθετικά, αλλά ότι σουτ έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, έστελναν την μπάλα έξω. Η Σαλαμίνα ήταν σχεδόν ακίνδυνη, αφού μόνο ένα καλό σουτ καταγράφθηκε από τον Παύλου. Μετά το μισάωρο, ο ρυθμός έπεσε αρκετά

και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και έψαξε το τέρμα που θα αποφόρτωνε το οποιοδήποτε άγχος και πίεση. Οι γαλάζιοι τα κατάφεραν με τον Φρέιρε στο 53, ο οποίος προηγουμένως έχασε κλασική ευκαιρία. Ο Απόλλωνας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 71’ κέρδισε πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό ο Παπουλής εκτέλεσε εύστοχα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι εφυσηχάστηκαν από το προβάδισμα των δυο τερμάτων και στο 84’ ο Μακρίεφ με κοντινή κεφαλιά έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Παρά τη μείωση του σκορ, η Σαλαμίνα δεν απείλησε μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα. Οι γαλάζιοι δεν βρήκαν στόχο και το σκορ παρέμεινε 2-1 υπέρ τους.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα