Ήττα σοκ για ΑΠΟΕΛ, "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση ο Εθνικός!

Ο Εθνικός Άχνας πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 3-2 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Οι γαλαζοκίτρινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ γνώρισαν ήττα σοκ που κρατά την ομάδα στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας και ισοβαθμεί με την Ένωση στην 10η θέση (η 11η οδηγεί στη β’ κατηγορία!). Από την άλλη ο Εθνικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη που ανεβάζει την ομάδα στους 19 (-5 από

τον ΑΠΟΕΛ) και δίνει μεγάλη ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Προηγήθηκε ο ΑΠΟΕΛ, το έφερε τούμπα ο Εθνικός

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Εφραίμ και στο 11ο λεπτό προηγήθηκε με σκόρερ τον Λούντεμο. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ ήταν κακός. Από την άλλη ο Εθνικός έμεινε πιστός στο πλάνο του Ηλία Χαραλάμπους και κυριάρχησε. Μάλιστα μέσα σε έξι λεπτά (32’ με Μαίντεβατς και 38’ με Ζάκπα) έφερε τούμπα το παιχνίδι και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-2.   

Μεγάλη ευκαιρία για 1-3, ισοφάρισε και ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Εθνικός Άχνας έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 1-3, ωστόσο το δοκάρι και η αστοχία του Μάιντεβατς κράτησαν το 1-2. Κάπου εκεί ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και βρήκε μάλιστα τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 59ο λεπτό με σκόρερ τον Κλωναρίδη.

Προβάδισμα με Ζάκπα

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε και έψαχνε το γκολ της νίκης ο Ζάκπα έπιασε ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Εθνικό με 3-2. Το δεύτερο προσωπικό γκολ από τον επιθετικό του Εθνικό έφερε ψυχρολουσία στον ΑΠΟΕΛ, που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 89’ με το δοκάρι του Λούντεμο να ισοφαρίσει ξανά. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΠΟΕΛ#45Εθνικός Άχνας,Live, apoel#45ethnikos achnas