Η Ανόρθωση είναι εδώ! (Στο -2)(Φώτο-Βίντεο)

Η Ανόρθωση είναι εδώ! Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Ανόρθωση που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι στο Γ.Σ.Π με 0-2 και πήρε με πάθος αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Αντρε Πάους με αυτή την τεράστια νίκη της , μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στους δυο βαθμούς και ουσιαστικά μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου. (26-24).

Τα σπουδαία στον αγώνα ήταν από το 68 και μετά όταν η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Κάλβο από τον Αντωνιάδη.

Στο 69' ο Κουλούρης εκτέλεσε το πέναλτι όμως το απέκρουσε ο Βάτερμαν σε κόρνερ.. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζοάο Βίκτορ με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση στο 70. Στο 80’ η Ανόρθωση κέρδισε δεύτερο πέναλτι μετά από ανατροπή του Μακρή από τον Αστίθ. Στο 81' ο Εντλοβού εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το 2-0 για την Ανόρθωση.


Η νίκη της Ανόρθωσης κρίνεται δίκαια αφού ήταν η ομάδα που είχε στο τέλος την ουσία και εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Αφού και οι δύο ομάδες είχαν εναλλάξ την υπεροχή στον αγώνα. Όμως η ομάδα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα ήταν η Ανόρθωση και πανηγύρισε την πολύ σημαντική νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ είχε τις ευκαιρίες του στον αγώνα , όμως οι ποδοσφαιριστές του, είχαν νευρικότητα και ήταν ανούσιοι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει σε καθοριστικό αγώνα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε πέναλτι στο 74 μετά από ανατροπή του Πιέρου Σωτηρίου από τον Κόπριβετς και λανθασμένα ο κ Τράττος δεν έδωσε την παράβαση.


ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Αντωνιάδης, Καρλάο, Αστίθ, Σέρτζιο, Μοράις, Αρτυματάς, Βινίσιους, Βάντερ (75΄ Χαραλαμπίδης), Στίλιτς (46΄ Μακρίδης), Πιατκόφσκι (46΄ Σωτηρίου).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Σβέσχλεν, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Μόουρα, Βίκτορ, Μαρτίνες (72΄ Μακρής), Κάλβο, Αμπουρτζάνια (78΄ Εντλοβού), Μαϊσουράντζε, Κουλούρης (83΄ Μαραγκός).

Κίτρινες Κάρτες: Αντωνιάδης- Χόλγκερσον, Μακρής, Κόπριβετς.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση στο Γ.Σ.Π

Keywords
Τυχαία Θέματα