Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι του ΓΣΠ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική των play-off του Πρωταθλήματος Cyta.

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες με την πρώτη κλασική ευκαιρία να σημειώνεται στο 9ο λεπτό για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Μάγκλιτσα να εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Τούμπα,

έδωσε ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Ντανίλο όμως αυτός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ απάντησε με καλή στιγμή στο 12’ με τον Φαράζ να μην κάνει ιδανικά το τελείωμα και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Μιχαήλ. Πρώτοι το σκορ άνοιξαν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο 26’ με τον Νατέλ να βγάζει σέντρα από τα αριστερά βρίσκοντας τον Μάγκλιτσα και αυτός με το κεφάλι να κάνει το 1-0. Η ΑΕΚ ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά του Γκαρσία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 43΄με το διαγώνιο πλασέ του Γκιούρτσο να περνάει έξω.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 67’ για τους γηπεδούχους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Οκριασβίλι, η μπάλα έφτασε στον Μάγκλιτσα που πάσαρε στον Θεοδώρου ο οποίος έκανε το σουτ χωρίς όμως να δυσκολέψει το αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια η μπάλα ανεβοκατέβαινε ανά διαστήματα, με άλλη μια καλή ευκαιρία να σημειώνεται λίγο πριν το τέλος του αγώνα για την ΑΕΚ, με τον Ρομό να κάνει άστοχο τελείωμα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Νεόφυτου Μιχαήλ.

Όσον αφορά τα βαθμολογικά δεδομένα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής, ο ΑΠΟΕΛ παραμένει δεύτερος και στο -1 από την πρώτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ με 47 αφήνει πίσω τον Άρη και ανεβαίνει μόνη στην τρίτη θέση.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Πέδρο, Έσελινκ, Βινίσιους, Σαμπάλα, Σόουζα, Σαρφό, Θεοδώρου, Ντανίλο, Νατέλ, Μάγκλιτσα.

ΑΕΚ: Τούμπας, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρθία, Μάμας, Λέντες, Φαράζ, Αλτμάν, Γκιούρτσο, Τριτσκόβσκι.

Διαιτητής: Sozza Simone

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

VAR: Abisso Rosario

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΠΟΕΛ #45 ΑΕΚ,Live, apoel #45 aek