«Γαλαζοκίτρινο» αιώνιο και το σερί καλά κρατεί!

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του για 7ο συνεχόμενο αγώνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του ο ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν 4-0 της τυπικά φιλοξενούμενης Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι του ΓΣΠ για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Η Ομόνοια έμεινε από νωρίς στον αγώνα και συγκεκριμένα από το 23’ με δέκα ποδοσφαιριστές μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λανγκ, ο οποίος ανέτρεψε τον Κβιλιτάια που έφευγε μόνος στην επίθεση. 

Για τον ΑΠΟΕΛ

το σκορ άνοιξε ο Ντβάλι στο 45+1’, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ ακυρώθηκε αρχικά από τον βοηθό ως οφσάιντ, έπειτα όμως από επανεξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Το προβάδισμα των τυπικά γηπεδούχων διπλασίασε ο Κβιλιτάια στο 60’, ενώ στο 67’ δόθηκε πέναλτι για τους γαλαζοκίτρινους το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκίνιος γράφοντας το 3-0 στο 68'.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Εφραίμ με ωραίο τελείωμα έγραψε το τελικό 4-0, έπειτα από ασίστ του Μπλουμ.

Πολύ σημαντική η σημερινή νίκη για τον ΑΠΟΕΛ αν αναλογιστεί κανείς ότι με τους τρεις βαθμούς ανεβαίνει πλέον δεύτερος με 27 βαθμούς, αφήνοντας στο -2 τον τρίτο Άρη ο οποίος αγωνίζεται αύριο με την πρωτοπόρο Πάφο. Στην έκτη θέση με 16 βαθμούς παραμένει η Ομόνοια.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Κρέσπο, Σούσιτς, Μαρκίνιος, Γουίλερ, Σαρφό, Κοσταντίνοφ, Δώνης.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Καρώ, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Μπλουμ, Σατσιάς, Ηλία, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Ντογκαλά.

Ομόνοια: Ουζόχο, Ψάλτης, Λάνγκ, Μίλετιτς, Λέσιακς, Κούσουλος, Κασάμα, Μπεζούς, Κακουλής, Μπρούνο, Χούπερ.

Στο πάγκο: Παναγή, Μάθιοθς, Γιούστε, Μάταβζ, Λοϊζου, Μπάρκερ, Παπουλής, Κίτσος, Μπασιρού, Παναγιώτου, Μιξ, Χαραλάμπους.

Διαιτητής: Munuera Montero Jose Luis

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

VAR: Figueroa Vazquez Jorge

AVAR: Αθανασίου Κυριάκος

Παρατηρητή: Γερασίμου Παναγιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια,Live, apoel – omonoia