Ο Μαραγκουδάκης "έκλεψε" από την Αλκή το τρίποντο

Σε ένα «τρελό» παιχνίδι με έξι τέρματα Αλκή και Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 3-3 και πήραν από έναν πόντο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μεντέτοβιτς, όμως, η ομάδα της Ορόκλινης γύρισε το παιχνίδι με γκολ των Φαμπρίτζιο και Σεμέδο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε με τον Φράγκο, η Αλκή πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Φαμπρίτζιο, όμως, η ομάδα της Λεμεσού στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε εκ νέου με τον Μαραγκουδάκη και «έκλεψε» την μπουκιά από το στόμα του αντιπάλου.

Δοκάρι είχε η Αλκή με τον Πάρπα, νταμπούτο έκανε ο Πάρντο.

Η εξέλιξη
Η Αλκή ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν κατάφερε να εξαργυρώσει όπως θα ήθελε την ανωτερότητα της. Η ομάδα της Ορόκλινης χρειάστηκε να δεχθεί τέρμα για να πάρει μπρος. Μέχρι το 18ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ανιαρό, όμως, ο Μεντέτοβιτς με ωραία ενέργεια και σουτ έδωσε προβάδισμα στον Άρη και νέο χρώμα στον αγώνα.

Η Αλκή υπέστη το… ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν πολύ καλύτερη. Στο 34ο λεπτό ο Φαμπρίτσιο ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά, ωστόσο τόσο πριν όσο και μετά το τέρμα οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες, με τον Νουρεντινόφσκι σε δυο περιπτώσεις να αποκρούει δύσκολα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με κλασική ευκαιρία της Αλκής, αλλά και πάλι ο Νουρεντινόφσκι απέκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Σεμέδο.
Η Αλκή συνέχισε να πιέζει και να βάζει δύσκολα στον Νουρεντινόφσκι, ο οποίος έκανε ακόμα μια δύσκολη απόκρουση στο 63’, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, όμως, το σουτ του Νικολίτσα πέρασε λίγο έξω.

Η Αλκή στο 67’ γύρισε το παιχνίδι με δυνατό σουτ του Σεμέδο, ωστόσο προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Φράγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε τον αγώνα στα ίσα (70’).

Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε και τρία λεπτά μετά ο Φαμπρίτσιο με κοντινή προβολή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Αλκή.

Η διαχείριση των γηπεδούχων έδειχνε καλύτερη αυτή τη φορά, αφού μέχρι το 90’ δεν απειλήθηκαν καθόλου, ενώ έχασαν και πολύ καλή ευκαιρία με τον Πάρπα (δοκάρι) για να διευρύνουν το σκορ! Ωστόσο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης με κοντινό σουτ του Μαραγκουδάκη ισοφάρισε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Αλκή - Άρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα