ΑΕΚ - Απόλλων 1-0: Πήρε το ντέρμπι, πέρασε δεύτερη και… περιμένει!

Ο Πέρε Πονς έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Αρένα, όπου οι Λαρνακείς επικράτησαν με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Με αρκετά καλό και ισορροπημένο ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος στο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μένουν μακριά από το γκολ. Αλλαγή σκηνικού είχαμε με την έναρξη του β’ μέρους, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά ανοίγοντας μάλιστα

και το σκορ με τον Πέρε Πονς να κάνει το σουτ και να νικάει τον Γιοβάνοβιτς για το 1-0 στο 47’, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική η αποψινή νίκη για την ομάδα του Όλτρα, η οποία αν και με αγώνα περισσότερο περνάει προσωρινά στη 2η θέση μαζί με τον Άρη, και περιμένει πλέον να ολοκληρωθούν οι αγώνες της Κυριακής και της Δευτέρας (27-28/11), ώστε να ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα βρίσκεται με το πέρας της αγωνιστικής.

Έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη σημερινή του αντίπαλο στη βαθμολογία ο Απόλλωνας, ο οποίος παραμένει 5ος με 19 βαθμούς και στο -5 από τον τέταρτο ΑΠΟΕΛ.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πονς, Γκιούρτσο, Άλτμαν, Ασάντε.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Κολ, Σπόλιαριτς, Βά, Ντιγκινί, Νταμπό, Πίττας.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα