«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ανατροπή με τον κόσμο μας»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο ΓΣΠ, ανέφερε τα εξής:

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με μια κορυφαία ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Κροατία και το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Κάναμε πολλά καλά πράγματα το πρώτο παιχνίδι αν και δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτά τα καλά πράγματα θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και αύριο. Θα προσπαθήσουμε σε κάποια στάδια να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοι. Θα

έχουμε την ευκαιρία μας. Ξέρουμε το επίπεδο της ομάδας που αντιμετωπίζουμε και αυτό είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ανατροπή με τον κόσμο μας, με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον ρόλο που θα παίξει η δυναμική παρουσία του κόσμου:

«Είναι πολύ καλό που το πιστεύουν. Ξέρετε στο ποδόσφαιρο πολλά είναι πιθανά και όπως είπα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα. Πέρσι δέν τους είχαμε στο γήπεδο ελπίζουμε αύριο να την νιώσουμε. Όλοι θέλουν να είναι μέλος σε αυτά τα παιχνίδια. Με την ατμόσφαιρα που θα φτιάξει ο κόσμος όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

«Εάν δει κάποιος το πρώτο μας παιχνίδι στην Κροατία σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι παίξαμε αμυντικά. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στο επιθετικό τρίτο, όμως αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αν δει κάποιος ποιος ήταν ο αντίπαλος μας. Κέρδισαν την Τότεναμ και την απέκλεισαν στην έδρα τους, στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε πως είμαστε πίσω στο σκορ και πρέπει να κάνουμε πράγματα για να προκριθούμε. Δεν σημαίνει πως πρέπει να έρθει το γκολ στα πρώτα λεπτά, ούτε πως πρέπει να έρθει στο τέλος. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θα το παλέψουμε για την πρόκριση».

Τα στοιχεία που πρέπει να βάλει η Ομόνοια στο παιχνίδι της για να φτάσει στην ανατροπή και πόσες πιθανότητες πιστεύει ότι έχουν:

«Δεν είμαι μαθηματικός, έτσι είναι δύσκολο να προβλέψεις τις πιθανότητες σε ποσοστά, δεν θα το κάνω. Στο ποδόσφαιρο πολλά είναι πιθανά, αυτό που είναι το πιο σημαντικό για αύριο είναι ότι πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά γιατί παίζουμε απέναντι σε κορυφαίους παίκτες, να επιτεθούμε πολύ καλά. Έχουμε 90′, παίζουμε στην έδρα μας, με τους οπαδούς μας, πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν αρκετά ισορροπημένο το ματς, ήταν επικίνδυνοι σε κάποιες στατικές φάσεις, σε αντεπιθέσεις που πρέπει να προσέξουμε. Στην κανονική ροή αγώνα ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο να τις κάνεις απέναντι σε τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε και πρέπει να σκοράρουμε αν θέλουμε να περάσουμε. Οι διαφορές των δύο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν μεγάλες, αλλά ήταν καλύτεροι».

Για τον καιρό και πόσο ρόλο θα παίξει:

«Δεν γνωρίζω αν θα παίξει ρόλο. Εμείς προπονούμαστε στις 19:00 άρα είμαστε προετοιμασμένοι. Και πέρσι παίξαμε κάποια ματς στις 18:00. Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί η Ντιναμό αλλά για εμάς δεν κάνει κάποια διαφορά αυτή η ώρα».

Για το ότι ο κόσμος πιστεύει στην ανατροπή αν και η Ντιναμό είναι κορυφαία ομάδα:

«Ο κόσμος πιστεύει σε εμάς, πιστεύει στην Ομόνοια. Έχω παρατηρήσει πως με όποιον και να παίζουμε ο κόσμος πιστεύει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτή είναι τοπ νοοτροπία. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Το γεγονός πως έχουν πίστη και σκέφτονται έτσι με κάνει χαρούμενο. Τα τελευταία δύο χρόνια με την πίστη και την υποστήριξη που δείχνουν στην ομάδα είναι φανταστικοί. Η νοοτροπία τους είναι κορυφαία. Η Ομόνοια είναι ξεχωριστό κλαμπ γιατί έχει φιλάθλους που νοιάζονται και δεν είναι μόνο υποστηρικτές».

Για τα αγωνιστικά:

«Ο Γιούστε δεν θα είναι έτοιμος, όμως, είναι κοντά στην επιστροφή του. Οι υπόλοιποι θα είναι εντάξει».

Για τον Ντίσκερουντ:

«Δέν αγωνίστηκε στο Σούπερ Καπ. Ήταν η πρώτη του παρουσία με την Ντιναμό όμως τα πήγε καλά. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, χρειάζεται χρόνο με την φυσική του κατάσταση και να ενσωματωθεί καλύτερα με την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα και τη νοοτροπία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live Streaming, Μπεργκ,Live Streaming, bergk