Όλτρα ενόψει Παρτιζάν: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία..»

Παρακολουθήστε ζωντανά ΕΔΩ την δημοσιογραφική διάσκεψη του Όλτρα, ενόψει του επαναληπτικού με Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Όλτρα: "Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν αρκετούς οπαδούς που στηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Πρέπει να ξεχάσουμε την ατμόσφαιρα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας"

Μιλίσεβιτς: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο και πρέπει να δώσουμε το 101% των δυνάμεων μας για τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Ο αντίπαλος είναι αναγκασμένος να επιτεθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε

όλα για τον στόχο μας"

Όλτρα: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν ήρθαμε με αυτό τον στόχο. Να μην παίξουμε μόνο άμυνα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και επιθετικά. Να τους πληγώσουμε έχοντας την μπάλα. Αν τους δώσουμε την μπάλα θα υποφέρουμε. Το έχουμε στο μυαλό μας. Αν καταφέρουμε να έχουμε την κατοχή θεωρώ θα έχουμε και ευκαιρίες. Διαθέτουμε μια γεμάτη και καλή ομάδα, πιστεύω στους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου. Έχω επιλογές για τα άκρα της άμυνας. Εγγλέζου, Χένρι, Ροσάλες, Κάσας. Γενικότερα, πιστεύω σε όλους τους παίκτες».

Όλτρα: «Αύριο έχουμε δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς γιατί απέναντι μας έχουμε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Με ιστορία σαν σύλλογος. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Όχι μόνο στην άμυνα. Είναι σημαντικό να πάρουμε την μπάλα και είναι σημαντικό προφανώς να μην σκοράρουν πρώτοι».

Όλτρα: «Είναι ξεχωριστά αυτά τα παιχνίδια για εμένα. Απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, πρώτη φορά στην Σερβία για εμένα. Είναι σημαντικό για όλους. Και για τους παίκτες. Η Παρτιζάν στο πρώτο ματς, σε κάποια σημεία, ήταν καλύτερη από εμάς.»

Όλτρα: «Έχουμε τις προσωπικότητες στην ομάδα. Αύριο θεωρώ ότι με κεφαλαία πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλοι είναι προσωπικότητες ατομικά, αλλά σαν ομάδα είναι το πιο σημαντικό».

Όλτρα: «Το σύστημα για εμένα δεν είναι σημαντικό αλλά σημαντικό είναι να έχεις σωστό πλάνο. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές, πάντα το σκέφτομαι αυτό. Ίσως να είναι πάνω από μια η αλλαγή. Αφορά τους παίκτες πρώτα αυτό, εγώ επιδιώκω το καλύτερο για την ομάδα».

Όλτρα: «Δεν είναι μόνο δύο οι καλοί παίκτες της Παρτιζάν. Είναι αρκετοί. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράματα. Όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και όταν έχουμε την μπάλα. Να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ματς. Στον πρώτο αγώνα οι καλύτερές μας ευκαιρίες ήταν μέσα από στατικές φάσεις. Να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι ,αλλιώς θα είναι αδύνατο να προκριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα