Διπλό Φονικό: Παραδέχθηκε κατηγορία η Σάρα και αλλάζουν όλα....

Με καθοριστικές εξελίξεις για τη συνέχεια της υπόθεσης, εξελίχθηκε η σημερινή εκδίκαση του διπλού φονικού.

Σήμερα, αποσύρθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης της Σάρας Σιαμς και αντικαταστάθηκε από άλλο δικηγόρο, λόγω οικονομικών προβλημάτων της κατηγορούμενης, όπως αναφέρθηκε.

Ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Σιαμς, με την ανάληψη των καθηκόντων του, είπε ότι η πελάτισσά του παραδέχεται την κατηγορία που αφορά διάπραξη ληστείας.

Ως εκ τούτου, αφού η εν λόγω εξέλιξη αλλάζει άρδην τα μέχρι στιγμής

δεδομένα, αποφασίστηκε όπως αναβληθεί η σημερινή δικάσιμος, ούτως ώστε η κατηγορούσα αρχή να διαβουλευθεί με το Γενικό Εισαγγελέα για τη περαιτέρω.

Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου, ο Τζιωνής διά του δικηγόρου του, ισχυρίστηκε ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία και όχι ο εκ προ μελέτης φόνος. Επιχειρηματολογώντας επ’ αυτού ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο πελάτης του ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και απόδειξη αυτού ήταν το σοκ που του επέφερε ο μη εντοπισμός του χρηματοκιβωτίου, πράγμα που τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα όπου εντόπισε την Ντίνα Σεργίου και ακολούθως πάλεψε με τον Γιώργο Χατζηγεωργίου. Ο ίδιος ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανένα απ’ τα δυο του θύματα και γι΄αυτό δεν κρατούσε στο χέρι του το φονικό μαχαίρι.

Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Τζιωνή με τον δικηγόρο του, μετά το αίτημα του τελευταίου να δει τον 34χρονο, αφού όπως είπε προέκυψαν νέα στοιχεία μέσα από τα όσα ανέφερε ο ανακριτής Σάββας Σιαμμούτης.

Το SigmaLive κάλυψε και σήμερα λεπτό προς λεπτό τις κυριότερες αναφορές από την αίθουσα του Δικαστηρίου:

Keywords
Τυχαία Θέματα