"Διπλό" στην Πάφο για τον ΑΠΟΕΛ

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο "Στέλιος Κυριακίδης" σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν της Πάφος FC με 2-3 και έφτασαν τους 23 βαθμούς, ένα λιγότερο από την σημερινή αντίπαλο τους. 

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 31ο λεπτό. Μετά από απρόσεχτο παίξιμο του Κβίντα πάνω στον Σιέλη και με παρέμβαση του VAR, ο Δημητρίου έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν

Σαχάρ που ήταν εύστοχος για το 0-1. 

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 37ο λεπτό. Ο Πάνιτς με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Ουζόχο για το 1-1 της Πάφου, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Διπλό μετά από ένα 50ήμερο για τον ΑΠΟΕΛ!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε και πήρε ξανά προβάδισμα. Ο Ζαχιντ με όμορφη ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Ζόρζε έκανε ένα παράλληλο σουτ εκεί που ο Ενσούε απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-2 του ΑΠΟΕΛ

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 66ο λεπτό. Μετά από μεταβίβαση του Γουίλερ, ο Ρούτκο έδιωξε ασταθώς και ο Σατσιάς που καραδοκούσε έκανε το σουτ κάνοντας το 1-3. 

Στο 85ο λεπτό η Παφιακή ομάδα κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μερκή. Ο ρεφ του αγώνα πήγε στο On field review και σφύριξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλακάρι που ήταν εύστοχος για το 2-3 της Πάφου, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα