Πέρασε με «τεσσάρα» από το «Στέλιος Κυριακίδης» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε της Πάφου με 1-4 στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Με το τρίποντο η ομάδα της Λάρνακας έφτασε τους 37 βαθμούς ενώ η Παφιακή ομάδα έμεινε στους 25. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, στο 26ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέιτλι, ο Νάντο έκανε την καρφωτή κεφαλιά νικώντας τον Ρούτκο για το 0-1, όπου ήταν και το αποτέλεσμα για

το πρώτο μέρος. 

Τετράστερη η ΑΕΚ, συνεχίζει να προβληματίζει η Πάφος!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό η Παφιακή ομάδα κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Ο Βαλακάρι με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μόλ για το 1-1. 

Στο τέρμα της ισοφάρισης, η ΑΕΚ είχε την απάντηση καθώς στο 64ο λεπτό πήρε εκ νέου προβάδισμα. Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, η εκτέλεση έγινε πολύ γρήγορα και ο Νάντο που έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής, πλάσαρε εύστοχα για το 1-2. 

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου η ΑΕΚ έκανε τα τέρματα της τρία. Ο Ναράνχο έφυγε στην αντεπίθεση και από το ύψος της περιοχής πλάσαρε εύστοχα τον Ρούτκο για το 1-3.

Δεν σταμάτησε εκεί η ΑΕΚ, καθώς στο 90' βρήκε τον δρόμο για ακόμη ένα τέρμα. Μετά από σέντρα του Φερνάντεθ, η μπάλα χτύπησε στον Αουρέλιο της Πάφου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, Πάφος F C #45 ΑΕΚ,LIVE, pafos F C #45 aek