Επέστρεψε στις νίκες και στο -2 από την κορυφή η Ομόνοια - ΔΗΛΩΣΕΙΣ προπονητών

Η Ομόνοια με τέρματα που πέτυχαν οι Μποτεάγκ και Ορτέγα, πήρε τη νίκη κόντρα στην Δόξα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια ήταν καλύτερη από την Δόξα, καθώς είχε την κατοχή με το μέρος της ενώ είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα, ήταν η ομάδα που ευτύχησε να πετύχει όχι ένα, αλλά δύο τέρματα. 

Το 1-0 για τους πράσινους ήρθε στο 19' όταν ο Μποτεάκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκρεμσλ για το 1-0, ενώ το 2-0 ήρθε 3 λεπτά αργότερα. Ο Λέτσιακς πήρε μέτρα από αριστερά, έδωσε στον Τιάγκο και αυτός

βρήκε με πάσα τον Ορτέγα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κλομβιανός σταμάτησε και πλάσαρε υποδειγματικά τον κίπερ της Δόξας, για το 2-0. 

Επιστροφή στα τρίποντα και ξανά στο -2 από την κορυφή

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε με καλύτερη διάθεση στον αγώνα, έφτιαξε κάποιες πολύ καλές φάσεις όμως ο Φαμπιάνο είχε τις απαντήσεις κρατώντας την εστία του απαραβίαστη. Από την άλλη η Ομόνοια, που προσπάθησε περισσότερο να διαχειριστεί το υπέρ της 2-0, είχε καλές στιγμές όμως άλλο τέρμα δεν πέτυχε και το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. 

Με το τρίποντο που πήραν οι πράσινοι του Μπέργκ, επέστρεψαν στις νίκες και έφτασαν τους 25 βαθμούς. Από την άλλη η Δόξα έμεινε στους 6 βαθμούς.

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

 

 

Δηλώσεις προπονητών

Ερανοσιάν: «Η Ομόνοια έχει πολύ μεγάλο τερματοφύλακα»

Μπεργκ: «Ίσως να ενόχλησε τον κόσμο ότι δεν βάλαμε κι άλλα γκολ»

Keywords
Τυχαία Θέματα