Ο Βάγκνερ "σκότωσε" την Ομόνοια... που αγνοεί τη νίκη

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν ουσιαστική και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια η οποία συνεχίζει στα αρνητικά αποτελέσματα. Στους 8 βαθμούς οι ερυθρόλευκοι, στους 16 παρέμειναν οι πράσινοι.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Σιαθάς μπήκε στην περιοχή της Ομόνοιας από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Ντανίλο με πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο για το 0-1. 

"Ερυθρόλευκο" χαστούκι για Ομόνοια, τρίποντο
ανάσας για Σαλαμίνα!

Στην συνέχεια η Ομόνοια ανέβασε στροφές, είχε την κατοχή της μπάλας, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και στο 43ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Παπουλή, αυτός κατέβασε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεσελόφσκι για το 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Στην επανάληψη η Ομόνοια πίεζε για να φτάσει στην ολική ανατροπή όμως η Σαλαμίνα σε μια αντεπίθεση στο 80' κατάφερε κόντρα στην ροή του αγώνα να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Οσέι έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Βάγνερ που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. 

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Νέα Σαλαμίνα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ομόνοια που συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη.

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords
Τυχαία Θέματα