Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο... και νέα ήττα για την Εθνική

Η Εθνική Κύπρου γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ρωσία, για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Με τη νίκη στο ΓΣΠ οι Ρώσοι έφτασαν τους 10 βαθμούς ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στους 4 βαθμούς.

Στον πυθμένα η Κύπρος μας (Βαθμολογία)

Η Ρωσία

μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σμόλοβ με κάθετη πάσα, βρήκε τον Ερόκιν εντός περιοχής και αυτός με δυνατό σουτ από πλάγια νίκησε τον Μιχαήλ για το 0-1. (Δείτε ΕΔΩ το τέρμα)

Οι Ρώσοι είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ενώ δημιούργησαν ακόμα δύο μεγάλες φάσεις για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. 

«Χτύπησαν» σε καίρια σημεία και μας κέρδισαν οι Ρώσοι

Από την άλλη η Εθνική μας, παρά το κακό ξεκίνημα, βελτιώθηκε μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο και κατάφερε μάλιστα να δημιουργήσει τις δικές τις καλές φάσεις, χωρίς ωστόσο να πετύχει την ισοφάριση. Ο Πίττας είχε ένα καλό σουτ και μια κεφαλιά, ο Νικόλας Ιωάννου σε μια φάση μετά από κόρνερ, έκανε σουτ εντός περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε ενώ η Κύπρος δημιούργησε ακόμα μια φάση με κεφαλιά του Καρώ, η οποία δεν απείλησε τον κίπερ των Ρώσων. 

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών η Ρωσία πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Σμόλοφ βρήκε με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Ζεμαλεντίνοφ, αυτός μπήκε στην περιοχή της Εθνικής μας και από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. (Δείτε ΕΔΩ το τέρμα)

Μέχρι το τέλος και παρά το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός χρόνος, το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε με αποτέλεσμα η Κύπρος να γνωρίσει ακόμα μια ήττα.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα