Η Εθνική Ελπίδων έριξε «τριάρα» στην Ελλάδα!

Η Εθνική Ελπίδων σε αγώνα που έγινε στο Δασάκι, επικράτησε με 3-0 της Ελλάδας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε πέναλτι στο 25ο λεπτό του αγώνα μετά από μαρκάρισμα του Βίχου πάνω στον Γβαριήλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσαντώνης δύο λεπτά μετά, ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-0 για την Κύπρο, σκορ με το οποίο οδηγηθήκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο

και συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό η ομάδα του Γιάννου Οκκά διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Σεργίου έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Νικολάου με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0. Οι διεθνείς μας δεν έμειναν εκεί και στο 83ο λεπτό πέτυχαν άλλο ένα τέρμα. Η Κύπρος κέρδισε πέναλτι και ο Ναούμ εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Πάρτι η Κύπρος με... καλεσμένη την Ελλάδα! (pics)

Η Εθνική μας μετά την Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισλανδία (11 Ιουνίου) στο φινάλε της προκριματικής φάσης για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Η Ελλάδα εκτός από την Κύπρο, μέχρι το φινάλε των προκριματικών αγώνων θα αντιμετωπίσει επίσης εκτός έδρας την πρωτοπόρο Πορτογαλία.

Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας Λίχτενσταϊν - Πορτογαλία και την Τετάρτη θα παίξουν Ισλανδία - Λευκορωσία.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα 

Κύπρος: Κίττος, Σεργίου, Γαβριήλ (70' Νικολάου), Σιέλης, Καραμανώλης, Πολυκάρπου (59' Μιχαήλ), Οκκάς (70' Μάμας), Φραντζής, Ναούμ, Κατσαντώνης (80' Παρούτης), Γερολέμου (70' Κωστή)

Στον πάγκο: Σακκά, Νικολάου, Κωστή, Μάμας, Χαραλάμπους, Δημοσθένους, Μιχαήλ, Ευτυχίδης

Ελλάδα: Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Βίχος (76' Κίτσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Κανελλόπουλος (76' Κούτσιας), Κουτσούπιας, Σουρλής, Χριστόπουλος (64' Κοσίδης)

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Κουρφαλίδης, Μασέλης, Λιάσος, Λόλης, Βαγιαννίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα