Έφυγε με το διπλό απο το «Δασάκι» η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επικράτησε του Εθνικού Άχνας με 1-2, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού, έφτασε τους 55 βαθμούς και παραμένει στην δεύτερη θέση ενώ η ομάδα της Άχνας έμεινε στους 22 βαθμούς και στην προτελευταία θέση. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον Εθνικό, έφτιαξε φάσεις ενώ κατάφερε σκοράρει και ένα τέρμα. Στο 20ο λεπτό του αγώνα, ο Τόρες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπουνόζα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρατηλάτη για το 0-1, που ήταν

και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Πέρασε από το Δασάκι και περιμένει την ΑΕΚ

Στην επανάληψη η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό. Ο Μαέ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Αντάμοβιτς από κοντά πέτυχε το 0-2. 

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε άμεσα. Στο 61' ο Μάριος Ηλία κέρδισε πέναλτι μετά απο μαρκάρισμα του Μπουνόζα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουντόμπιακ ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, όμως, στην επαναφορά ο Ντόλεζαλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords
Τυχαία Θέματα