ΤΡΕΛΟ σκορ - Ο Ολυμπιακός έριξε εξάρα στην Δόξα - Δηλώσεις προπονητών

Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός, επικράτησε της Δόξας με 2-6 και πανηγύρισε την 2η συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα ενώ παρέμεινε για 5ο παιχνίδι αήττητος. Στους 15 βαθμούς οι μαυροπράσινοι ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς, μετά την συντριβή που δέχθηκε, παρέμεινε στους 6 βαθμούς και στην τελευταία θέση του πίνακα. 

Η Δόξα, με το καλημέρα της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ασαμόα από δεξιά, επιχείρησε σέντρα-σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάιζα

και στην επαναφορά ο Χαραλάμπους με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει και στο 6ο λεπτό έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Ντουβεντρού από δεξιά έκανε την συρτή σέντρα στην περιοχή της Δόξας, και ο Ζαχαρίου που ήταν αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ έκανε το 1-1. 

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Γούρικη Παρασκευή και 13 για τον Ολυμπιακό!

Στο 56' της επανάληψης, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κίκο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σωτηρίου ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-2. 

Στο 63' η Δόξα είχε απάντηση στο δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού και κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Παπαφώτης έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάιζα για να γράψει το 2-2. 

Τα πανηγύρια στην Δόξα δεν κράτησαν για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου πήρε εκ νέου προβάρισμα στο σκορ. Ο Μπιλάλ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Αγιτέ με κεφαλιά νίκησε τον Γκρέμσλ για το 2-3. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίο ανέλαβε ο Αγιτέ. Ο φορ της ομάδας των μαυροπράσινων με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον κίπερ της Δόξας κάνοντας το 2-4. 

Πρωτόγνωρο: Σκόραραν τέσσερις Κύπριοι!

Ο Ολυμπιακός που ήταν ασταμάτητος, πέτυχε και 5ο τέρμα και πάλι με τον Αγιτέ ο οποίος έκανε μάλιστα και χατ τρικ. Ο Κά έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Αγιτέ, σταμάτησε πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα ξανά στα δίχτυα της Δόξας η οποία στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε. 

Το έκτο και τελευταίο τέρμα στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού πέτυχε ο Κίκο μετά απο εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις από τον Χριστοδούλου

Ερανοσιάν: "Συγγνώμη στον πρόεδρο"

Keywords
Τυχαία Θέματα