Ανατροπή με σούπερ Ντάρμπισαϊαρ και… περιμένει στην κορυφή η ΑΕΚ

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της δεύτερης ημέρας της 12ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13’, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 4-1 της Δόξας στο Μακάρειο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Σαντίκ, με τη φάση αρχικά να εξετάζεται στο VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ, ωστόσο στη συνέχεια το τέρμα μέτρησε κανονικά αφού ο αρχηγός της Δόξας καλυπτόταν από τον Μιλίτσεβιτς τη στιγμή που του έδινε την πάσα ο Ασαμόα. Στο 36’ η ΑΕΚ έφερε το ματς στα

ίσα με κεφαλιά του Ντάρμπισαϊαρ, έπειτα από σέντρα του Γκαρθία. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς, ξανά με τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος υποδέχτηκε τη μπάλα εντός περιοχής μετά από πάσα του Ακοράν, και έκανε το σουτ με τη μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Σισκόφσκι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ πέτυχε χατ τρικ, σκοράροντας και τρίτο γκολ για τους Λαρνακείς στο 52’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα συνέχισε σημειώνοντας καρέ τερμάτων για την ΑΕΚ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα. 

Πλέον η ομάδα του Νταβίντ Καταλά βρίσκεται προσωρινά στην πρώτη θέση και στο +2 από τον δεύτερο Απόλλωνα, τον οποίο περιμένει να δει τι θα κάνει τη Δευτέρα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Αντιθέτως, η Δόξα παραμένει στους 11 βαθμούς και τη 10η θέση.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Δόξα: Σισκόβσκι, Μέσκα, Καραμανώλης, Λαφράνς, Στυλιανού, Τραϊτσέβσκι, Ασαμόα, Ανάν, Μπαλντέ, Σασί, Σαντίκ.

Στον πάγκο για τη Δόξα: Πρινιωτάκης, Ντίας, Ολιβέιρα, Οικονομίδης, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Χριστοφή, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Καλλής, Εμπραλίτζε

AEK: Τούμπας, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Μ. Γκονθάλεθ, Γκαρθία, Αμπρ. Γκονθάλεθ, Λέντες, Ακοράν, Γκιούρτσο, Τριτσκόβσκι, Ντάρμπισαϊαρ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Ζοέλ, Μαρτίνεθ, Τάντι, Ρόμο, Φαράζ, Αναστασίου, Εσπινόσα, Κύπρος, Μακρής, Μάμας, Τιάγκο

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα