Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλωνας με σκόρερ τους Ζελάγια και Φακούντο - (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Με σκόρερ τους Ζελάγια και Φακούντο Περέιρα, ο Απόλλωνας επικράτησε 2-1 της Ομόνοιας στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια. Οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα, με τον Απόλλωνα όμως να φτιάχνει πιο ουσιαστικές φάσεις, ειδικά στο τέλος. 

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή στο πρώτο 45λεπτο κατάφερε μάλιστα να πάρει προβάδισμα, με σκόρερ τον Ζελάγια. Ο ρεφ του αγώνα είδε μαρκάρισμα του Λανγκ στον Ζελάγια, μέσα στην περιοχή και έδωσε

πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργεντίνος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο. 

Στην επανάληψη η Ομόνοια πίεσε αρκετά τον Απόλλωνα ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης κάτι όμως που δεν έγινε. Αντίθετα, ο Απόλλωνας στο 77' κόντρα στην ροή του αγώνα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Περέιρα. Συγκεκριμένα, έγινε σέντρα από δεξιά απο τον Πέδρο, ο Φαμπιάνο απέκρουσε ασταθώς και ο Φακούντο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Το μόνο που κατάφερε η Ομόνοια ήταν να μειώσει στο 90+2 με τον Νταρμπισάιαρ σε 2-1 όμως δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο. Έτσι, ο Απόλλωνας πανηγύρισε ακόμα μία σημαντική νίκη που τον ανεβάζει βαθμολογικά και δίνει νέο ενδιαφέρον στο φετινό μαραθώνιο. 

Με την νίκη του ο Απόλλωνας έφτασε τους 26 βαθμούς ενώ η Ομόνοια έμεινε στους 31. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

«Παράξενο αποτέλεσμα»

Αυγουστή: "Ένα μεγάλο respect στους παίχτες"

Keywords
Τυχαία Θέματα