Απόλλων-Δόξα: Έκπληξη στο Τσίρειο

Με άλλη μια έκπληξη (μετά την ισοπαλία της Καρμιώτισσας στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ), ολοκληρώθηκε η δεύτερη δόση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφού η Δόξα πήρε ισοπαλία 1-1 μέσα στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα. 

Η ομάδα του Σωφρόνη ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο. 

Χωρίς πολλές ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, στο οποίο η Δόξα ήταν πολύ καλά οργανωμένη και δεν άφησε τον Απόλλωνα να πιάσει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι του.

Μάλιστα η ομάδα της Κατοκοπιάς ευτύχησε να πετύχει τέρμα και να πάρει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

Στο 33' ο Εγγλέζου εκτέλεσε το φάουλ, ο Μολ πήγε να μαζέψει την μπάλα όμως αυτή έφυγε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. 

Στα αξιοσημείωτα από το πρώτο μέρος ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Απόλλωνας καθώς Πέδρο και Βασιλείου είχαν πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησαν από το γήπεδο. 

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 55' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ντιγκινί έκανε την σέντρα και ο Νταμπό με κεφαλιά νίκησε τον Σισκόφσκι κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι έψαξαν την ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα