Ενσούε και Γένσεν... μοίρασαν το ντέρμπι - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, που έγινε στο Τσίρειο στάδιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος. Με τον βαθμό που πήραν οι γαλάζιοι της Λεμεσού έμειναν στην 4η θέση με 39 βαθμούς ενώ οι γαλαζοκίτρινοι διατηρήθηκαν στην 3η θέση με 40 βαθμούς. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια με κατοχή και έλεγχο της μπάλας. Μάλιστα, στις λίγες φορές που η ομάδα του Αυγουστή απείλησε την εστία του Μπέλετες κατάφερε να πετύχει και τέρμα.

Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο Σαρδινέρο έκανε την σέντρα από δεξιά, και τον Ενσούε να πιάνει την δυνατή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτια του ΑΠΟΕΛ για το 1-0. 

Έχασαν έδαφος, χαίρονται οι πρωτοπόροι!

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι του Ουζουνίδη ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου και στο 45+1 θα μπορούσαν να έφερναν τον αγώνα στα ίσια αν το σουτ του Γένσεν δεν κόντραρε σε αμυντικούς του Απόλλωνα. 

Στο 62' ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια από το σημείο του πέναλτι. Αρχικά, ο Τάμαρι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Δημητρίου και ο ρεφ του αγώνα σφύριξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γένσεν, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια (απέκρουσε αρχικά ασταθώς ο κίπερ του Απόλλωνα) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε το σκορ και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό . Ο Απόλλωνας πήγε στους 39 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ στους 40. Έχασαν έδαφος και φυσικά χαίρονται οι πρωτοπόροι Ομόνοια και Ανόρθωση (46 βαθμούς), που άνοιξαν την διαφορά. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Αυγουστή: ''Δεν το ήθελε κανείς...''

"Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να τελειώνουμε τις φάσεις"

Keywords
Τυχαία Θέματα