ΞΕΣΠΑΣΕ στις καθυστερήσεις και πήρε τεράστια νίκη ο ΑΠΟΕΛ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε του Απόλλωνα με 4-1 στο ΓΣΠ σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι πήγαν στην 2η θέση με 38 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού έμεινε στην 4η θέση με 32 βαθμούς και πλέον φαίνεται να χάνει έδαφος από τις πιο πάνω ομάδες. 

Στο πρώτο ημίχρονο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα από τον ΑΠΟΕΛ και μόλις στο 7ο λεπτό έφτιαξε

την πρώτη καλή φάση με τον Παπουλή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 12' και το 13 με τους Γέφτοβιτς και Ντε Βινσέντι να απειλούν την εστία του Μόλ. 

Στο 32' και ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Γιάκολις έκανε την σέντρα από δεξιά προς την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε στον Γέφτοβιτς και αυτός με ένα περίεργο σουτ βρήκε τον Ντε Βινσέντι ο οποίος απο ευνοϊκή θέση έκανε το κεφάλι και νίκησε τον τερματοφύλακα των γαλάζιων για το 1-0. 

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους καθώς μετά το τέρμα καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστική και απειλητική στην αντίπαλη εστία. 

Η απάντηση του Απόλλωνα στο τέρμα που δέχθηκε ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό. Ο Παπουλής από πλάγια έδωσε στον Σακέτι, ο οποίος με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Μπέλετς κάνοντας το 1-1. 

Μετά το τέρμα του Απόλλωνα, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές, έφτιαξε τρεις πολύ καλές φάσεις και με ένα εκπληκτικό φινάλε πέτυχε τρία τέρματα κάνοντας το τελικό 4-1. 

Αρχικά ο Τάμαρι με όμορφο σουτ πέτυχε το 2-1, ακολούθως ο Χαλένιους έκανε το 3-1 και το 4-1 διαμόρφωσε ο Τάμαρι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα. 

Θρίαμβος στις καθυστερήσεις για ΑΠΟΕΛ

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ουζουνίδης: "Δεν λέμε μεγάλα λόγια, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον εγωισμό των παικτών"

Αυγουστή: "Σε δέκα ημέρες τα χαλάσαμε όλα"

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, ΑΠΟΕΛ #45 Απόλλων,LIVE, apoel #45 apollon