Πήρε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 3-2 στο Αντώνης Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Η Μεγάλη Κυρία παραμένει στην κορυφή με 43 βαθμούς ενώ η Σαλαμίνα έμεινε στους 24 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο στο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν χορταστικό με τέρματα και φάσεις από τις δύο ομάδες. 

Η Ανόρθωση αρχικά άνοιξε το σκρο στο 7ο λεπτό. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ προς την περιοχή της Σαλαμίνας και ο Σελίν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 8' έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Κίνγκσλεϊ πήρε καλύτερη θέση από τον Βγκορτς μέσα

στην περιοχή της Ανόρθωσης, υποδέχθηκε όμορφα την κάθετη πάσα και με πλασέ κέρδισε τον Λόρια για το 1-1.

Στο 22' ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκαλίτσιος έπιασε δυνατή κεφαλιά και η μπάλα αφού κτύπησε και στον παίκτη της Σαλαμίνας, τον Ροντρίγκεζ, κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά. Ο Κορέια έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Κίνγκσλεϊ με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Λόρια για το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Στο 81' η Ανόρθωση κατάφερε για ακόμα μια φορά να πάρει προβάδισμα. Μετά από μακρινή μεταβίβαση του Χριστοφή, ο Ντούρις με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Κίσσα για το 3-2.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση να παίρνει μια σημαντική νίκη. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Keywords
Τυχαία Θέματα