Τεράστιο διπλό παραμονής η Δόξα με ανατροπή στο Στέλιος Κυριακίδης!

Με ανατροπή η Δόξα πήρε τεράστιο διπλό στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, για τον β' όμιλο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχένουν την 3η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα για να κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Γαβιρήλ, το συγκρότημα του Σακκά στο 2ο ημίχρονο με δράστες τους Ασάντε (69') και Τιτζανί (90+1') έφεραν τα κάτω-πάνω.

Η Δόξα έφτασε τους 30 βαθμούς, όσους έχει και η Καρμιώτισσα, ενώ ο Ακρίτας παρέμεινε στους 14. Ο

προσφυγικός σύλλογος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα του Λακτιόνοφ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση.

Δείτε ΕΔΩ  πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

Ακρίτας: Πεντρέου, Κονέ (Αμντουσαλάμοφ 71'), Άμπραχαμ, Εράσο, Μεντίμορετς, Γαβριήλ (Κλεμέντε 71'), Σέχιτς, Τόρες, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Αραούχο (Βάσκο 60')

Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Ονόντι, Παουγκέν, Φοφανά, Ντραμέ,  Αμντουσαλάμοφ, Λίμα, Ντουμπόφ, Δημοσθένους, Κλεμέντε, Φαουριέλ, Βάσκο 

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Ντιας, Σαντίκ, Ασαμόα (Ίλιτς 46'), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε (Ογιάλα 94'), Τρούγιτς (Μέσκα 90')

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Ίλιτς, Τιτζανί, Ογιάλα, Αμντουλάχι, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Νάγκαρ, Μέσκα

 

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα