Δώστε της ντέρμπι - Τριάρα της Ομόνοιας μέσα στην «Αρένα»

Η Ομόνοια πήρε τεράστια νίκη με 0-3 κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι της Λευκωσίας έφτασαν τους 32 βαθμούς και ξεπέρασαν στους τρεις βαθμούς την σημερινή τους αντίπαλο που έμεινε στους 29 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια κατάφερε να πέτυχε τρία τέρματα και να πάρει γερό προβάδισμα απέναντι σε μια ΑΕΚ που θα μπορούσε αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν λίγο εύστοχοι, να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα. 

Στο 15ο λεπτό ο

Κούσουλος κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Αντωνιάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπουλής ο οποίος ήταν εύστοχος για το 0-1. Στο 27ο λεπτό οι πράσινοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Τζιωνής βρήκε τον Ασάντε και αυτός δεξιά εντός περιοχής, έκανε όμορφο πλασέ νικώντας τον Τόνιο για το 0-2. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, η ομάδα του Μπέργκ κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα. Σε πολύ ωραία αντεπίθεση ο Παπουλής βρήκε τον Λέζιακς και αυτός με παράλληλο γύρισμα τον Ασαντέ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. 

ΑΕΚ-Ομόνοια 0-3: Πράσινος ταύρος γκρέμισε την «Αρένα»

Από την άλλη η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή και άξιζε σίγουρα ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο καθώς έφτιαξε πολύ καλές ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι με τον Σπιρόφσκι. 

Στην επανάληψη η Ομόνοια διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ που πήρε από το πρώτο μέρος ενώ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, ΑΕΚ #45 Ομόνοια,LIVE, aek #45 omonoia