Πήρε το «διπλό» ο Απόλλωνας και έπιασε την Ανόρθωση στην κορυφή

Ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-2 της ΑΕΚ μέσα στην Αρένα, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που έκανε ντεμπούτο, έφτασε τους 23 βαθμούς και έπιασε την Ανόρθωση στην κορυφή. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στους 16 βαθμούς.

«Το έσταξε» ο Ντιγκινί, επέστρεψε στην κορυφή!

Ο Απόλλωνας στο 29ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πίττα. Ο Κύπριος διεθνής πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά, κινήθηκε παράλληλα και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα να χτυπήσει αρχικά

στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του Τέουκενς για το 0-1. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια με τον Ακοράν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε δύο προσποιήσεις, ελευθερώθηκε και με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Δημητρίου για το 1-1, στο 66ο λεπτό του αγώνα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε για πολύ, αφού επτά λεπτά μετά ο Απόλλωνας πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Φιλιώτης ανέβηκε από δεξιά και με παράλληλο γύρισμα προς το δεύτερο δοκάρι, βρήκε τον Ντιγκινί, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-2. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε το αποτέλεσμα και ο Απόλλωνας πήρε ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Αρένα, που τον ανεβάζει στην κορυφή, μαζί με την Ανόρθωση. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, ΑΕΚ #45 Απόλλων,LIVE, aek #45 apollon