Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους αγώνες δρόμου Lakatamia Energy Run

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιείται η 4η διοργάνωση των αγώνων δρόμου Lakatamia Energy Run με τη συμμετοχή 1000 και πλέον δρομέων – περιπατητών. Με αφορμή τη διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης θα υπάρξουν τροχαίες ρυθμίσεις ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων και η όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία του κοινού.

Οι αγώνες δρόμου θα έχουν ώρα εκκίνησης στις 8:00 το πρωινό από την οδό Χαράλαμπου Μούσκου (Πάρκο Αγίου Γεωργίου) με τους δρομείς να κατευθύνονται

στη Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο πλησίον του ΘΟΙ Λακατάμιας. Ακολούθως θα διασταυρώσουν ευθεία τον κυκλικό κόμβο ΘΟΙ και θα εισέλθουν στην οδό Ακαδημίας όπου περίπου 200 μέτρα μετά τα γήπεδα του ΘΟΙ Λακατάμιας θα κάνουν αναστροφή για να ακουλουθήσουν την ίδια διαδρομή και να τερματίσουν στο ίδιο σημείο εκκίνησης των αγώνων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων και συγκεκριμένα από το τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το πρωινό της Κυριακής συγκεκριμένοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τα τροχοφόρα οχήματα. Σαν αποτελέσμα επηρεάζονται οι οδοί Χαράλμπου Μούσκου, Ανδρέα Καρύου, Στυλιανού Λένα, Χρήστου Σαμάρα και Άγγελου Τερζάκη όπως επίσης τμήμα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Κυριάκου Μάτση.

Επηρεάζονται επίσης τμήματα της οδού Καποδίστρια από το σημείο του μικρού κυκλοφοριακού κόμβου με την οδό Αιγαίου, μέχρι τη συμβολή με την Ανδρέα Μιαούλη (εκατέρωθεν του κυκλικού κόμβου ΘΟΙ Λακατάμιας). Η οδός Ακαδημίας θα είναι κλειστή από τη συμβολή με τον οδό Νικηταρά όπως και όλες οι παρόδοι που καταλήγουν επί της οδού Ακαδημίας. 

Η διοργάνωση τυγχάνει της υποστήριξης από τη Αστυνομία Κύπρου. Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως αποφεύγουν τις πιο πάνω διαδρομές κατά τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις υποδείξεις των κριτών της διοργάνωσης που θα είναι στο μέρος για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα