Kρίστιανσεν και Ηλίας Χαραλάμπους για Πάφος FC (video)

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/12) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ από τον προπονητή ,Τόμας Κρίστιανσεν , καθώς και τον Ηλία Χαραλάμπους για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφος FC (Σάββατο 12/12, 18:00).



O Δανός τεχνικός σαν πρώτο σχόλιο τόνισε ότι έχουμε ενώπιον μας ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα όπως είναι η Πάφος που αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε

στον δεύτερο γύρο από εκεί που μείναμε στον πρώτο γύρο. Για τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο, απάντησε ότι θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του και το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε το πως εμείς θα αγωνιστούμε. Για τα μαζεμένες απουσίες στην αμυντική γραμμή είπε ότι δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά ο ίδιος σαν προπονητής πρέπει να βρει τις λύσεις και ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για τον Serran ανέφερε ότι θα μεταβεί στην Ισπανία, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπαρτσελόνα και ακολούθως θα αποφασιστεί για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση και τι θα συμβεί ακριβώς με την περίπτωση του. Για τον Ninu απάντησε ότι δεν αποτελούν κριτήριο τα επόμενα τρία παιχνίδια και ότι είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο εμπιστεύεται και θα τον δούμε πως θα παρουσιαστεί εφόσον αγωνιστεί το Σάββατο.Για τα μεταγγραφικά απάντησε ότι θα τα συζητήσει με τον τεχνικό μας διευθυντή και ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις. Για τον Murillo είπε ότι πρώτα θα πρέπει να επανέλθει πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ακολούθως θα αποφασίσουμε.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Χαραλάμπους ρωτήθηκε για το εάν θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας την φετινή σεζόν και απάντησε ότι δεν έχει σημασία που θα αγωνιστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής αλλά όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η νίκη. Ο διεθνής αμυντικός επανέλαβε ότι πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε που θα βρισκόμαστε. Για τις πολλές αλλαγές που αναμένονται στην άμυνα και το αν θεωρεί ότι επηρεάζουν είπε ότι ο προπονητής αποφασίζει και οι ποδοσφαιριστές δεν ασχολούνται με τις απουσίες αλλά με το να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό όποιοι και να επιλεγούν. Τέλος για το αν η πρωτιά στην βαθμολογία προσδίδει πίεση, απάντησε ότι το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς εκεί και εμείς θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε βήμα με βήμα μέχρι το φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα