Kρίστιανσεν και Mουρίγιο για Ανόρθωση (video)

23η στροφή στο πρωτάθλημα και η AEK αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο ΓΣΖ. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν , καθώς και ο Μουρίγιο έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής (Κυριακή 14/02, 15:00).

Ο Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι πριν μερικές μέρες όταν είχαμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση στο Κύπελλο ήταν εντελώς διαφορετικό

παιχνίδι. Προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για τις απουσίες τόνισε και πάλι ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ και είναι η δουλειά του να βρει τις λύσεις. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο, σε καλή ώρα και μέρα που διεξάγεται το ντέρμπι και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της.

Από την μεριά του ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι της Κυριακής και πόσο δύσκολο συνάμα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για την παρουσία του κόσμου ο Ander συμπλήρωσε ότι είναι πάρα πολύ σημαντική, που ο κάθε ποδοσφαιριστής την θέλει και την χρειάζεται γιατί αποτελεί στην ουσία ακόμη ένα παίκτη και η βοήθεια του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Keywords
Τυχαία Θέματα