Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στη γενική συνέλευση της ΔΣΟ

Η αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), αποτελούμενη από τους βουλευτές Άγγελο Βότση (επικεφαλής), Κώστα Κωνσταντίνου, Ευανθία Σάββα και Ηλία Μυριάνθους, αναχωρεί την ερχόμενη Δευτέρα για την Αθήνα, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Επετειακής 25ης Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) της ΔΣΟ, με κεντρικό θέμα «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και χριστιανικές αξίες: 25 χρόνια ΔΣΟ».

Σύμφωνα με

ανακοίνωση της Βουλής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα κηρύξει την έναρξη της Συνέλευσης σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια έκθεσης εικονογραφικής τέχνης, με θέμα «Η Ανάσταση του Ιησού». Οι εργασίες της Γ.Σ. θα διεξαχθούν στη Βουλή των Ελλήνων, στις 26 και 27 Ιουνίου.

Τα μέλη της Κυπριακής αντιπροσωπείας θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις επί του κεντρικού θέματος, του απολογισμού δραστηριοτήτων της και του οικονομικού της απολογισμού, όπως και επί του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της για το επόμενο έτος. Η 25η Γ.Σ. θα ολοκληρώσει τις εργασίες της με τη διεξαγωγή των τακτικών, ανά διετία, εκλογών για την ανάδειξη των Οργάνων της ΔΣΟ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα