Kλείνει Ζίβκο ο ΠΑΟΚ!

Πληροφορίες που έρχονται από την Ξάνθη και το περιβάλλον του Ζίβκο Ζίφκοβιτς, αναφέρουν πως ο Σέρβος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Έπειτα από δύο καλές σεζόν στην Ξάνθη, ο Ζίβκο Ζίφκοβιτς, όπως δήλωσε προσφάτως και ο ίδιος, αναζητεί μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο ΠΑΟΚ, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θρακιώτικη πόλη, Ξάνθη και ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 29χρονου πορτιέρε στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, ο ίδιος πόσταρε μία φωτογραφία, με ένα δώρο που του έκαναν οι φίλοι της Ξάνθης και έγραψε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ξάνθης".

Όπως είναι δεδομένο, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ενδεχομένως αυτός να είναι ο Σέρβος, που έχει μπει από πέρυσι στα... ραντάρ των ανθρώπων της ομάδας. Οι ίδιες πληροφορίες, που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, υποστηρίζουν πως η μεταγραφή του θα κοστίσει περίπου 600.000 ευρώ, με τον 29χρονο να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Από την πλευρά του Δικεφάλου δεν υπάρχει κανένα σχόλιο επί του θέματος, κάτι βέβαια που συνηθίζει ο ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα