Kaniklides: συμβόλαιο για τη σάρωση 26 εκατομμύριων σελίδων

Έλαβε την Πιστοποίηση Ασφάλειας Πληροφοριών ISO/IEC 27001:2013

Συνεχή ανάπτυξη παρουσιάζει το πελατολόγιο της εταιρείας Kaniklides – Secure Document Management Services – Scanning – Storage – Shredding, που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για διαχείριση, ψηφιοποίηση και φύλαξη αρχειακού υλικού.

Η εταιρεία έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη σημαντικών επιχειρήσεων και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό εταιρειών και οργανισμών υψηλού κύρους στο πελατολόγιό της. Τελευταία προσθήκη, το συμβόλαιο

για τη σάρωση 26 εκατομμυρίων σελίδων από μεγάλο Τραπεζικό Οργανισμό. Το έργο έχει ξεκινήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 και από την πρώτη ημέρα συνεχίζεται με επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kaniklides, εκτός από το ISO 9001:2008 που πιστοποιήθηκε τον Δεκέμβρη του 2015, πρόσφατα επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε με επιτυχία στο πρότυπο ISO 27001:2013, που επιβεβαιώνει ένα συμπαγές σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των πληροφοριών που αφορά την ψηφιοποίηση, τη φύλαξη και τη διαχείριση των αρχείων των πελατών της εταιρείας σε έντυπη ή/και σε ηλεκτρονική μορφή.

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία της εταιρείας, ο γενικός διευθυντής της Kaniklides Αντρέας Α. Γεωργίου δήλωσε: «Η συνεχής επιχειρηματική ανάπτυξη, με την ένταξη μεγάλων Οργανισμών στο πελατολόγιό μας είναι ο πυρήνας του επιχειρηματικού μας πλάνου. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που σημαντικοί οργανισμοί μας έχουν επιλέξει για να τους παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης, ψηφιοποίησης και φύλαξης αρχειακού υλικού. Με δεδομένο ότι οι κίνδυνοι απώλειας αρχείου είναι ιδιαίτερα σοβαροί, οι εγκαταστάσεις της Kaniklides ανταποκρίνονται πλήρως στον κανονισμό περί Πυρασφάλειας της (Ε.Ε) 305/2011 και στον Κυπριακό Περί Δομικών Προϊόντων νόμο του 2013 (130 ( Ι ) /2013), καθώς και στις ισχύουσες οδηγίες περί Πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα